Knowledge Base

Meneto

Get rid of accounting hassle and save a lot of time

Vi bogfører og bankafstemmer alt for dig, og vi har ikke et loft på antal bilag, du sender os. Prisen er den samme – uanset om du sender os 10 bilag eller 1.000 bilag.

Vi tager os dog ikke kun af dine bilag, men også momsindberetning og årsregnskab. Læn dig trygt tilbage og nyd tanken om du aldrig skal bekymre dig om debet, kredit og regnskab igen.

Med Meneto får du også adgang til forståelige regnskabstal, så du hele tiden kan se hvordan det går i din virksomhed.

About Meneto

Meneto is a complete accounting solution at a fixed low price. Get rid of the hassle of accounting today and get rid of worrying about debit, credit and accounting again.